Stort op girorekening 7528656 tnv Giesbert Nijhuis, Amsterdam

Onze vriend Giesbert heeft geld nodig. Hij is door een vreselijk auto-ongeluk met zijn band op 23 december 1995 verlamd geraakt vanaf zijn nek....zijn lichaam doet niets meer, maar zijn hoofd doet het nog prima. Met een goede computer kan Giesbert zijn oude beroep van grafisch vormgever en muzikant weer oppakken. Deze aangepaste computer kost nogal wat geld. Dus hielden wij een benefietconcert in de Hoeve in Hoofddorp...wat te weinig opbracht voor een computer maar genoeg voor een aangepaste stereo installatie. Dus besloten wij naar het tv-programma 'lieve martine' te schrijven.


Het band-busje na het ongeluk

Vanaf die tijd kwam alles in een stroomversnelling. Wat er precies gebeurd is heeft U kunnen zien op 19 november in het tv-programma 'lieve martine'. Van Apple MacIntosh heeft Giesbert een computer in bruikleen gekregen, en van een aantal softwareleveranciers heeft Giesbert een stapel software ter waarde van f 15.000 gekregen (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Dimensions, Painter, Freehand, QuarkXpress). Allen hartelijk bedankt. In ieder geval is er nog geld nodig voor Giesbert's computer. Dat geld moet door Giesbert (dus eigenlijk ons en U) worden opgehoest. Helaas betaalt het ziekenfonds maar een klein deel van zo'n computer, terwijl die computer Giesbert minder afhankelijk maakt van verzorging door verpleegkundigen.


.
Giesbert in zijn rolstoel

Dus wat doen wij: we organiseren een benefietconcert met Daryll-Ann, Caesar, de Trockener Kecks, de Raggende Manne, Longshot, De Screamin' Abdubs en een verrassingsband. Bob Fosko van de Raggende Manne heeft de presentatie in handen. Dit concert vindt plaats op 23 december, in Paradiso in Amsterdam. De Amsterdamse GRAP, vakbond voor muzikanten, helpt ons daarbij.
Ook organiseren we een fotoveiling met topfoto's van Hollandse topfotografen, ex-collega's van Giesbert.

Wat kunt U doen?

Stort op girorekening 7528656 tnv Giesbert Nijhuis, Amsterdam

Klik hier voor een overzicht van het gestorte geld.

Stuur een kaartje naar
Giesbert Nijhuis
eerste verdieping
Revalidatiecentrum Amsterdam
Overtoom 283
1054 HW Amsterdam

of e-mail mail 2 giesbert